Kínálatunk

Klasszikus képviselői rendszer

A szükséges kereskedelmi információk és a célcsoport közvetlen elérésének leghatékonyabb módszere egy kereskedelmi szervezet felépítése, de a vállalkozásoknak jelentős költséget és pénzügyi kockázatot, szervezet szinten pedig a komplexitás növekedését eredményezi.

Egy kezdő, piacra lépést fontolgató, de egy fejlesztő vállalatnak is kiemelten fontos meghatároznia, hogy milyen kockázatot vállal a kereskedelmi rendszerének kialakításában. Építhet saját szervezetet, átadhatja a teljes értékesítési folyamatát egy disztribútor vállalkozásnak vagy egy hibrid megoldást választ.

Az általunk kínált lehetőség az utóbbi körhöz tartozik. A saját kereskedelmi szervezetünk képes a kereskedelmi feladatok ellátására, de egy disztribútorral ellentétben nem végez közvetlen értékesítést, a vevői megrendeléseket juttatja el a megbízóink részére. Az általunk biztosított piaci információk felhasználásával megmarad az árképzési stratégiájának és a készletgazdálkodásának függetlensége is.

A hibrid kereskedelmi megoldásunk jótékony hatást gyakorol a költségekre is, hiszen a díjazásunk teljesítmény alapú, előzetes beruházást nem igényel.

További információért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Online piactér

Ma már nem lehet eredményesen és hatékonyan működni a piacon digitális megjelenés nélkül. Egy jó weboldal vagy webshop létrehozása időt és jelentős mennyiségű pénzt emészt fel, amelyet elkerülhet, ha az E-MATT online piacterünket használja.

Az Első Magyar Termelői Tőzsde (E-MATT) elsősorban a mezőgazdaságra és az élelmiszeriparra fókuszáló különleges online piactér, ahol nem csak eladni és vásárolni lehet, hanem digitális környezetben alkudozhat is az eladó a vevővel. A felületen elhelyezhető szolgáltatás ajánlat, kereshetnek befektetőket a saját projektjeikhez és álláshirdetést is adhatnak fel a piaci ár töredékéért. Ha bővebb információra van szüksége, akkor keresse fel az E-MATT weboldalát.

Z

Piackutatás

Teljességgel megalapozott az a kijelentés, hogy az információ hatalom.

A piac ismerete nélkül már nem lehet hatékony stratégiát felállítani vagy hatásos döntést hozni. Azok a vállalkozások, amelyek értékesítési szervezettel nem rendelkeznek, csak egyéb külső forrásból kaphatnak információt.

Ezen a területen nyújtunk segítséget a megbízóink számára, de az általánostól eltérő módon nem csak a saját képviselői rendszerünkön keresztül szerünk információt a piacról. Az értékeket kiegészítjük az Első Magyar Termelői Tőzsde (E-MATT) online piacterünkön keresztül elérhető adatokkal is, de igény esetén speciális kutatásokat is futtathatunk a rendszereinken.

További információért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kereskedelem fejlesztési tanácsadás

Egyre több olyan vállalkozás alakul, amely rendelkezik megfelelő forrással, de kereskedelmi szervezet fejlesztésben nem jártas.

A megbízónk és a megcélzott piac igényei alapján javaslatot teszünk a szükséges szervezeti formára, meghatározzuk annak beruházási szükségletét eszköz és költség szinten, illetve bemutatjuk az üzemszerű működéshez szükséges forrásigényt is.

Amennyiben a megbízó arra igényt tart, megkeressük és kiválasztjuk a megfelelő munkaerőt, segítséget nyújtunk az oktatásukban, amely kiterjedhet a közvetlen vezetőik fejlesztésére, továbbá felállítjuk az értékesítési szervezet teljesítményértékelési rendszerét, amelynek alapja egy költséghatékony információs és értékesítési felület létrehozása.

Az egyszerű vagy komplex megoldásaink megismeréséhez vegye fel velünk a kapcsolatot.

EMATT CSOPORT

Az EMATT Csoport egy kereskedelmi szerveződés, amelynek tagjai inputanyag és termény kereskedelemmel foglalkozó nagykereskedők, a termeléshez és a logisztikához szorosan kapcsolódó szolgáltatók, valamint olyan vállalkozások, amelyek termékeikkel vagy szolgáltatásaikkal a felhasználók oldalán segítenek a költségcsökkentésben és termelékenység növelésben. A tagok elsősorban magyar, másodsorban az Európai Unión belül müködő szlovák vállalkozások.